Víkendové grilování

Jaro již je - zdá se - v plném proudu a léto za dveřmi. Nejvyšší čas vytáhnout gril a trochu začoudit, ale hlavně pořádně rozvonět naší zahrádku!

V současné době se můžete těšit, v případě hezkého počasí, že o víkendech ochutnáte nejen pokrmy, na které jste z naší kuchyně zvyklí celý rok, ale i jídla z grilu. Budou to samozřejmě především celé ryby jako je pstruh, siven či lín, ale vždycky přihodíme i nějaký kus masa - třeba dobrou klobásku od místního řezníka nebo pořádný steak. Sortiment nebude pevný, ale bude vycházet z toho, co bude zrovna v sádkách k dispozici, nebo co zajímavého nás právě napadne ;-)

Zpříjemněte si víkend a přijďte posedět na naši zahrádku. Užijete si něco dobrého z grilu v kombinaci s dobrým vínem, vychlazeným ležákem, nebo třeba s říznou desítkou, kterou taky o víkendu obvykle narážíme!